AbbVie Pharmaceuticals
Norsk - NORSK VELG LAND  Samarbeid Åpenhet

Vår forpliktelse til å bidra

Gjennom å kombinere vitenskap, bred kompetanse og stort engasjement ønsker vi å levere innovative produkter som hjelper mennesker med alvorlige helseplager.

Ledende produkter »
Selv om AbbVie er et nytt selskap har vi allerede en rekke dokumenterte behandlinger på markedet. Porteføljen omfatter ledende innovasjoner innen flere helseområder.Se våre produkter »
Innovasjon begynner med pasientene »
Innsikt i pasientenes situasjon er selve grunnlaget for vår vitenskapelige utvikling og vårt potensiale for å kunne skape bedre helse.Finn ut mer »
Mennesker, engasjement, muligheter »
Vår inspirasjon er å kunne bidra til å bedre menneskers helse over hele verden. Dette gjør oss fokuserte på å gjøre en god jobb – hver eneste dag.Bli en av oss »

Avslutt abbvie.no

Du forlater nå AbbVie.no og sendes videre til Felleskatalogen.no der du får se en oversikt over våre produkter. Hvis du bor i et annet land enn det siden er ment for, ber vi deg returnere til AbbVie.no eller kontakte ditt lokale AbbVie-kontor for å få riktig produktinformasjon for landet du bor i.

Ønsker du å fortsette til denne produktspesifikke siden?

abbvie.no

Den Abbvie internettsiden som du har bedt om, er beregnet for innbyggerne i et bestemt land og nettstedet kan inneholde informasjon om legemidler og andre produkter eller bruk av de produktene som ikke er godkjent i andre land eller regioner. Hvis du er bosatt i et annet land enn de som området er rettet, kan du kontakte ditt lokale AbbVie kontor for å få riktig produktinformasjon for landet du bor i.

 

Ønsker du å fortsette til Abbvie.com?

Avslutt abbvie.no

Bemerk

Vil du forlate AbbVies nettsider?

Linker som tar deg deg videre fra AbbVies verdensomspennende nettsider er ikke under kontroll av AbbVie, og AbbVie er ikke ansvarlig for innholdet på slike nettsteder eller noen ytterligere koblinger fra en slik side. AbbVie tilbyr kun snarveier som en bekvemmelighet og inkludering av disse antyder ingen godkjennelse av innhold.

Internettsiden du har bedt om kan avvike fra din optimale skjermstørrelse.

Ønsker du å forlate denne siden?