Jobber for liv og helse

Det viktigste ved å jobbe i AbbVie, er at du er med på å forbedre menneskers liv og helse. Samtidig er det jo godt å vite at du jobber på en av Norges mest attraktive arbeidsplasser.

Utgjør en forskjell

AbbVie har omtrent 29 000 ansatte over hele verden og markedsfører legemidler i mer enn 170 land. I Norge er vi rundt 40 engasjerte medarbeidere som hver dag jobber for å hjelpe pasienter med kroniske eller alvorlige sykdommer. 

Jobb hos oss

Uansett hva du jobber med hos oss, bidrar du til å skape bedre livskvalitet for folk. Vi byr på spennende og meningsfylte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter, enten du vil jobbe i Norge eller har lyst på en internasjonal karriere.

Selskapskultur

Tverrfaglig samarbeid og engasjerte medarbeidere preger arbeidsmiljøet hos oss.

29 000

kollegaer over hele verden

Jobber for et bærekraftig helsevesen

Marie Gjelsvik, Governmental Affairs Manager

“Jeg jobber blant annet mye med å  gi innspill til hvordan vi kan utvikle et bærekraftig helsevesen som er rustet til å møte de utfordringene vi vet kommer i fremtiden. I jobben min får jeg god innsikt i utfordringer både for bransjen vår og pasientene våre."

40

engasjerte kollegaer i Norge

Dette tilbyr vi

Vi byr på et knallbra arbeidsmiljø og spennende utviklings- og karrieremuligheter, både lokalt og internasjonalt. 

 

AbbVie verden rundt

Spennende karrieremuligheter over hele verden. Hvor vil DU jobbe?

30 millioner

behandles med våre medisiner hvert år

Stø kurs med raske retningsskift

Elisabeth Jarnæss, Medical advisor, nevrologi

"Arbeidsdagen min er veldig variert og består i mye kontakt med helsepersonell. Jeg har en aktiv rolle i tverrfaglige team og har også mulighet til å drive medisinske prosjekter. Evne til å tenke nytt og rask kunne skifte retning, men samtidig ta vare på den medisinskfaglige rollen, er veldig viktig. Heldigvis er jeg omgitt av faglig dyktige mennesker som gjerne hjelper hverandre hvis det trengs."

NO-ABBV-190043