Skip to main content

Jobber for liv og helse

Det viktigste ved å jobbe i AbbVie, er at du er med på å forbedre menneskers liv og helse. Samtidig er det jo godt å vite at du jobber på en av Norges mest attraktive arbeidsplasser.

Utgjør en forskjell

AbbVie har omtrent 50 000 ansatte over hele verden og markedsfører legemidler i mer enn 170 land. I Norge er vi rundt 55 engasjerte medarbeidere som hver dag jobber for å hjelpe pasienter med kroniske og alvorlige sykdommer. 

Jobb hos oss

Uansett hva du jobber med hos oss, bidrar du til å skape bedre livskvalitet for folk. Vi byr på spennende og meningsfylte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter.

Selskapskultur

Tverrfaglig samarbeid og engasjerte medarbeidere preger arbeidsmiljøet hos oss.

Jobber for et bærekraftig helsevesen

Marie Gjelsvik, 
Governmental Affairs Manager, Scandinavia

“Jeg jobber blant annet mye med å  gi innspill til hvordan vi kan utvikle et bærekraftig helsevesen som er rustet til å møte de utfordringene vi vet kommer i fremtiden. I jobben min får jeg god innsikt i utfordringer både for bransjen vår og pasientene våre."

Dette tilbyr vi

Vi byr på et knallbra arbeidsmiljø og spennende utviklings- og karrieremuligheter, både lokalt og internasjonalt.
                                   

Stø kurs med raske retningsskift

Elisabeth Jarnæss, Head of Medical Affairs Hematology/Oncology Scandinavia

"Arbeidsdagen min er veldig variert og består i mye kontakt med helsepersonell. Jeg har en aktiv rolle i tverrfaglige team og har også mulighet til å drive medisinske prosjekter. Evne til å tenke nytt og rask kunne skifte retning, men samtidig ta vare på den medisinskfaglige rollen, er veldig viktig. Heldigvis er jeg omgitt av faglig dyktige mennesker som gjerne hjelper hverandre hvis det trengs."

NO-ABBV-190043 v.2.0 Dec/2022