Norsk - NORSK
VELG LAND

Vi dekker noen av verdens største helsebehov

dame-og-hund

I AbbVie har vi kompetansen og strukturen til en anerkjent farmasøytisk markedsleder, og fokuset og engasjementet til en entreprenør og innovatør. Resultatet er noe som er sjeldent i dagens helsevesen – et selskap som har evnen til å utvikle behandlingsmuligheter som kan forbedre menneskers liv over hele verden.

Vårt engasjement hjelper pasienter

AbbVie ble grunnlagt i 2013 da vi ble skilt ut fra det farmasøytiske selskapet Abbott, grunnlagt i 1888 av Chicago-legen Dr. Wallace Abbott.

Innovasjon er grunnlaget for vår forretningsvirksomhet som en global biofarmasøytisk bedrift. Vi jobber med å utvikle medisiner som kan gi gode kliniske resultater, målbare fordeler for pasienten og økonomisk verdi. Vi fokuserer på områder som hepatitt C, nevrovitenskap, immunologi, onkologi, kronisk nyresykdom og kvinnehelse.


ABBVIE ER …

 
Fokusert.

Vi er  fokuserte på å utvikle banebrytende behandlinger og innovasjoner.

Virkningsfull.

Vi kombinerer innovative produkter med støtteprogrammer der pasientene står i sentrum. Slik kan vi hjelpe mennesker med å mestre noen av de mest alvorlige sykdommene.

ABBVIE HAR …

  • En omfattende produktportefølje som inkluderer mange markedsledende medisiner.

  • En målrettet virksomhet og investeringsmodell tilpasset å kunne håndtere udekkede behov.

  • Dokumentert kommersiell kompetanse, infrastruktur og kunnskap, forankret i 125 års tradisjon som en innovativ leder i legemiddelindustrien.

  • Rundt 28000 dedikerte medarbeidere engasjert i å møte noen av verdens største helseutfordringer.


Ønsker du å fortsette til Abbvie.com?

Den Abbvie internettsiden som du har bedt om, er beregnet for innbyggerne i et bestemt land og nettstedet kan inneholde informasjon om legemidler og andre produkter eller bruk av de produktene som ikke er godkjent i andre land eller regioner. Hvis du er bosatt i et annet land enn de som området er rettet, kan du kontakte ditt lokale AbbVie kontor for å få riktig produktinformasjon for landet du bor i.

Ønsker du å fortsette til Abbvie.com?

Avslutt abbvie.no

Bemerk

Vil du forlate AbbVies nettsider?

Linker som tar deg deg videre fra AbbVies verdensomspennende nettsider er ikke under kontroll av AbbVie, og AbbVie er ikke ansvarlig for innholdet på slike nettsteder eller noen ytterligere koblinger fra en slik side. AbbVie tilbyr kun snarveier som en bekvemmelighet og inkludering av disse antyder ingen godkjennelse av innhold.

Internettsiden du har bedt om kan avvike fra din optimale skjermstørrelse.

Ønsker du å forlate denne siden?