Norsk - NORSK
VELG LAND

ABBVIES ARV

mann-ser-mot-venstre-300

AbbVies arv omfatter en 125 års lang tradisjon i å tilby medisiner som endrer menneskers liv. For å hedre denne arven, og med blikket rettet mot fremtiden, lover vi å møte verdens økende helserelaterte utfordringer.

Vi vet at vårt arbeid bidrar til å gi pasientene økt livskvalitet og bedre helse.


AbbVie Key Opinion Leader Management System 

AbbVie innhenter informasjon, inkludert personlig identifiserende informasjon, relatert til nøkkelkunder og leger som selskapet har, eller tenker å ha, et forretningsmessig eller kommersielt forhold til, i sitt Key Opinion Leader Management System (“KOL Management System”).

Som med andre lignende systemer, er det brede forretningsmålet med KOL Management System å gjøre det mulig for AbbVie å bedre styre, forstå og koordinere sine forhold med kunder og leger. KOL Management System inneholder grunnleggende personlig informasjon som navn, titler, profesjonelle tilknytninger og kontaktdetaljer, samt informasjon om tidligere og nåværende aktiviteter som AbbVie kan ha med kunder og leger.

Denne informasjonen kan suppleres med informasjon fra tredjeparts-kilder. Dette bistår AbbVie i å styre nåværende forhold, og også potensielt utvikle fremtidig samarbeid. AbbVie vil lagre all personlig informasjon i KOL Management System på en sikker måte, i henhold til gjeldende lover. Personlig informasjon i KOL Management System kan overføres til AbbVie-gruppens verdensomspennende selskaper, i henhold til AbbVies retningslinjer og gjeldende lover.

Kunder og leger har rett til å bli kostnadsfritt informert om informasjonen vi har om deg i KOL Management System, og til å modifisere eller be om å at denne personlige informasjonen slettes. For dette formål kan vi kontaktes på følgende e-postadresse: privacyoffice@abbvie.com

Ønsker du å fortsette til Abbvie.com?

Den Abbvie internettsiden som du har bedt om, er beregnet for innbyggerne i et bestemt land og nettstedet kan inneholde informasjon om legemidler og andre produkter eller bruk av de produktene som ikke er godkjent i andre land eller regioner. Hvis du er bosatt i et annet land enn de som området er rettet, kan du kontakte ditt lokale AbbVie kontor for å få riktig produktinformasjon for landet du bor i.

Ønsker du å fortsette til Abbvie.com?

Avslutt abbvie.no

Bemerk

Vil du forlate AbbVies nettsider?

Linker som tar deg deg videre fra AbbVies verdensomspennende nettsider er ikke under kontroll av AbbVie, og AbbVie er ikke ansvarlig for innholdet på slike nettsteder eller noen ytterligere koblinger fra en slik side. AbbVie tilbyr kun snarveier som en bekvemmelighet og inkludering av disse antyder ingen godkjennelse av innhold.

Internettsiden du har bedt om kan avvike fra din optimale skjermstørrelse.

Ønsker du å forlate denne siden?