Sammen løser vi fremtidens helseutfordringer


AbbVie er et forskningsbasert biofarmaselskap som jobber for å utvikle innovative behandlinger og bærekraftige løsninger for alvorlige sykdommer. Vi vil forbedre livene til mennesker som er rammet av sykdom. Vi jobber for å flytte grensene for hva som kan oppnås med medisinsk behandling — med mennesket i sentrum.


Ungt selskap med lang erfaring

AbbVie ble dannet i 2013 da Abbott omstrukturerte sin virksomhet og fflyttet biofarma-delen til et eget selskap med nytt navn: AbbVie. AbbVie-navnet knytter vår fortid sammen med 130 års klinisk forskning og utviklingserfaring sammen med Abbott, og vår fremtid fokusert på å forbedre liv, «Vie». Dette gjør vi med et langsiktig engasjement som en ansvarlig samfunnsaktør, med høye ambisjoner innen etikk, integritet, miljø og kvalitet. 


Vår historie

Helt fra begynnelsen var vårt mål å gjøre en forskjell for mennesker som er rammet av sykdom. Vi er drevet av medfølelse for mennesker, en forpliktelse til innovasjon og et stort samfunnsansvar.

På vår globale side kan du lese mer om historien vår, et tiår fylt med medisinske innovasjoner.

Dette er AbbVie

Alltid mennesklig

Når en person blir syk, blir de referert til som en pasient. Og vi blir alle pasienter en dag, på en eller annen måte. Da ønsker vi å bli behandlet som en hel person, med alle våre følelser og behov. 

Vi er AbbVie
Vi er alle et menneske - også når vi er pasient
Vi er alle et menneske - også når vi er pasient


– Vår lidenskap er å forske på innovative medisiner som forbedrer liv. Vi ønsker også å bidra til å løse fremtidens helseutfordringer og til FNs globale mål om god helse. Vi vet også at vi skaper de beste løsningene sammen. Derfor samarbeider vi med en rekke samfunnsaktører som deler disse målene, sier Matthew Iles, administrerende direktør i AbbVie Scandinavia.


I korte trekk
Vår innvirkning i tall

60+

sykdommer som behandles

62+

millioner mennesker som blir behandlet med medisinene våre hvert år


175+

land der medisinene våre hjelper mennesker
50,000

medarbeidere som jobber i over 70 land


Våre prinsipper

Våre prinsipper er grunnlaget for vår virksomhet, hvem vi er og hvordan vi handler. 

ARBEID MED INTEGRITET

For å oppnå vårt mål om å forbedre liv, må alle våre ansatte jobbe verdidrevet og med høyeste integritet. 

LIKESTILLING, MANGFOLD OG INKLUDERING

Vi er stolte av å tilby et miljø som gjør at våre ansatte i Norge og rundt om i verden kan være seg selv og oppnå sitt fulle potensiale. NO-ABBV-240003 v.1. Mai/ 2024.

Legemidler
60
+
Fler enn 60 sykdommer behandles med våre legemidler