Hvorfor AbbVie?

Se hva som gjør oss til et flott sted å jobbe.


Fordeler

Uansett hvilken jobb du skal gjøre hos osstilbyr vi spennende utviklings- og karrieremuligheter, både lokalt og internasjonalt. Vi utfordrer våre ansatte og setter høye mål, både individuelt og kollektivt.  

Vi har sterkt fokus på arbeidsmiljø, fordi vi vil at våre ansatte skal trives og oppleve samhold, være stolt av arbeidsplassen vår og ha tillit til sine ledere.

Kulturen er preget av frihet under ansvar, med mulighet for stor fleksibilitet.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, bonusprogram, attraktive pensjons- og forsikringsordninger, inkludert helseforsikring og et personalassistanseprogram. Vi har også en rekke aktiviteter og ordninger knyttet til helse og velvære.


Velvære på jobb og hjemme

Folk gjør sitt beste når de er på sitt beste. Derfor støtter vi våre ansattes fysiske og mentale velvære - for når vi er på vårt beste, er AbbVie på sitt beste.

God helse

I Norge har vi mange aktiviteter som alle ansatte kan være med på. Formålet er å drive helse- og velværeinitiativer for å inspirere og involvere ansatte. Vi er for eksempel stolt fadderbedrift i stiftelsen Aktiv mot kreft og deltar på flere av deres aktiviteter.


Medarbeidernes trivselshendelser, for eksempel vår globale treningsutfordring ”AbbVie in Motion”, gir muligheter til å knytte kontakter med kolleger samtidig som vi fremmer sunn atferd. Sammen logget AbbVie-kolleger over hele verden mer enn 22 millioner fysiske aktivitetsminutter under 2023s fire ukers teamutfordring.

Ta vare på menneskene du elsker

Hos AbbVie hjelper vi deg med å ta deg tid til familien, enten du ønsker et nytt barn velkommen, eller tar vare på aldrende kjære.

Uansett stadium i livet, våre støttefordeler og programmer og sjenerøse permisjonspolitikker hjelper deg med å fokusere på å ta vare på menneskene som betyr noe for deg.

hensikt

Sammen oppnår vi våre mål

Vi tror at veien vi tar for å nå våre mål betyr noe.  Våre 50 000 ansatte over hele verden er med på å forme disse veiene 
– Mennesker. Engasjement. Muligheter.

INVESTERING

75+ miljarder krone

investert i forskning og utvikling i 2023FORSKNING OG INNOVASJON

90+

medisinske innovasjoner under utviklingVi har blitt anerkjent over hele verden som et flott sted å jobbe

Arbeidet AbbVie gjør har ikke gått ubemerket hen. Vi har mottat noen av de mest prestisjefylte vurderingene og anerkjennelsene i bransjen, inkludert å bli navngitt på mer enn 40 arbeidsplasser og mangfolds- og inkluderingslister.

Arbeidet AbbVie gjør har ikke gått ubemerket hen. Vi har mottat noen av de mest prestisjefylte vurderingene og anerkjennelsene i bransjen, inkludert å bli navngitt på mer enn 40 arbeidsplasser og mangfolds- og inkluderingslister.Utforsk muligheter

Hvis du trives som en del av et mangfoldig, samarbeidende team – vil vi gjerne høre fra deg.

NO-ABBV-240015 v1. Mai/2024