Jobb i AbbVie

Det er mer enn en jobb, det er en sjanse til å gjøre en reell forskjell.

En god kultur gir oss større muligheter til å nå våre mål om å gjøre en forskjell. I 2024 ble vi kåret til en av Norges beste arbeidsplasser for elfte år på rad.

Vi jobber med mennesker med ulik bakgrunn, kompetanse og perspektiver, og også flere som selv har erfaring med å være pasienter eller pårørende. Uansett forskjeller, deler vi et felles mål: å forbedre livene til mennesker som er rammet av alvorlig sykdom.

For å nå dette målet vårt trenger vi de beste medarbeiderne, og vi forsøker derfor å være den beste arbeidsplassen for hver enkelt. Uansett fagfelt tilbyr vi spennende karrieremuligheter, både i Norge og internasjonalt

Utforsk våre karriermuligheter

Hvis du trives som en del av et mangfoldig, samarbeidende team – vil vi gjerne høre fra deg.


Tverrfaglig samarbeid

Stø kurs med raske retningsskift


Arbeidsdagen min er veldig variert og består i mye kontakt med helsepersonell. Jeg har en aktiv rolle i tverrfaglige team og har også mulighet til å drive medisinske prosjekter. Heldigvis er jeg omgitt av faglig dyktige mennesker som gjerne hjelper hverandre hvis det trengs

Elisabeth Jarnæss
Head of Medical Affairs Hematology/Oncology, AbbVie Scandinavia

Dynamiske team skaper morgendagens evner

Enten du jobber på et kontor eller i felten, er målet det samme – å gjøre en reell forskjell i folks liv. Det er derfor vi kontinuerlig stiller spørsmål og fremmer nye perspektiver. Og bygger på hverandres ekspertise for å utvikle de beste løsningene for menneskene som er avhengige av oss. Se våre muligheter:

FORSKNING OG UTVIKLING

Bidra til å oppdage og utvikle innovative medisiner og løsninger - via Medical Affairs, Pharmacovigilance, Regulatory og Qualtity Assurence.

selge og markedsføre

Bli med i ett business team;  Sales & Marketing, Market Access, Market Analytics & Business Intelligence, som kobler pasienter til nye terapier og løsninger som kan ha en positiv innvirkning på livene deres.

SELSKAP

Finn nye måter å øke vårt konkurransefortrinn og støtte våre ansatte, teknologi og virksomhet innen Business Technology Solutions, Communications, Finance, Human Resources, Governmental Affairs.

NO-ABBV-240013 v1. Mai/2024