Norsk - NORSK
VELG LAND

VI ER RUNDT 28000 MEDARBEIDERE OG BLIR STADIG FLERE. BLI EN AV OSS.

par-sitter-pa-brygge

Innovasjon starter med deg

I AbbVie jobber vi for å finne nye måter å fobedre menneskers helse og livskvalitet. Alle vi i AbbVie har et stort engasjement for dette arbeidet og er inspirert av forskjellen vi kan gjøre for den enkeltes helse og samfunn over hele verden.

Vi har flere tusen ansatte med ulik bakgrunn, ekspertise og perspektiv. Men målet om å forbedre menneskers helse deler vi alle sammen. Vi ønsker å skape en ny definisjon av hva som er mulig. Og vi som jobber i AbbVie gjør mulighetene virkelige.

Ønsker du å fortsette til Abbvie.com?

Den Abbvie internettsiden som du har bedt om, er beregnet for innbyggerne i et bestemt land og nettstedet kan inneholde informasjon om legemidler og andre produkter eller bruk av de produktene som ikke er godkjent i andre land eller regioner. Hvis du er bosatt i et annet land enn de som området er rettet, kan du kontakte ditt lokale AbbVie kontor for å få riktig produktinformasjon for landet du bor i.

Ønsker du å fortsette til Abbvie.com?

Avslutt abbvie.no

Bemerk

Vil du forlate AbbVies nettsider?

Linker som tar deg deg videre fra AbbVies verdensomspennende nettsider er ikke under kontroll av AbbVie, og AbbVie er ikke ansvarlig for innholdet på slike nettsteder eller noen ytterligere koblinger fra en slik side. AbbVie tilbyr kun snarveier som en bekvemmelighet og inkludering av disse antyder ingen godkjennelse av innhold.

Internettsiden du har bedt om kan avvike fra din optimale skjermstørrelse.

Ønsker du å forlate denne siden?